Energiaa Arkeen

SINUN VALINTASI & ENERGIAA ARKEEN

 

 • Paremmilla valinnoilla energiaa arkeesi

Energiaa arkeen tuottaa liikunnan ja hyvinvoinnin palveluita asiakaslähtöisesti, keskittyen asiakkaan henkilökohtaisiin tarpeisiin ja haasteisiin arjessa. Valmennukset tehdään yhdessä asiakkaan kanssa ja tarkoituksemme on löytää juurikin sinun arkeen sopiva tavoite ja realistiset mahdollisuudet sen toteuttamiseen. Koko kehon hyvinvointi on tärkeä ja vaihtelevat liikkuvuusharjoitteet kuuluvat valmennuksiin ja ryhmäohjauksiin. Liikkeiden oikeat suoritustekniikat käydään läpi ja harjoitteen kohdentaminen oikeaan paikkaan. Yhdessä löydetään sinun keholle sopivat harjoitteet, rajoitteet huomioiden.

Kannustamme kokeilemaan uusia treenimalleja ja löytämään niistä vaihtoehtoja myös koko perheen liikkumiseen. Tarvittaessa tuomme valmennuksen ja ohjauksen sinun lähelle, helposti saataville. Huolehtimalla omasta hyvinvoinnista ja jaksamisesta tässä ja nyt sekä tulevaisuudessa, olet askeleen edellä ja voit paremmin. 

Meidän tavoitteena on saada parempien valintojen kautta energiaa arkeesi!

Sirpa & Tiina

ENERGIAA ARKEEN

HINNASTO

Yksi ryhmä/kk

Kaksi ryhmää/kk

Kolme ryhmää/kk 

Rajaton käynti     

Juoksupassi 10x 

Painonhallintaryhmä

Kertamaksu

10 x kortt

5 x kortti

 

48 €/kk

86 €/kk

118 €/kk

145 €/kk

50 €

89 €/kk

15 €

122€

65€

fitness-salilla

ENERGIAA ARKEEN PIENRYHMÄT

Energiaa arkeen pienryhmä on tarkoitettu kaikille oman kehon toiminnan parantamisesta kiinnostuneille. Siellä tehdään lihaskuntoharjoittelua oman kehon painolla ja pienvälineillä. Pienryhmässä saat valmentajan henkilökohtaisen tuen ja ohjauksen. Sen lisäksi ryhmä kannustaa sinut ylittämään itsesi ja saat tsemppiä treeneihisi.

Sitoutumalla tunnille, varmistat treenisi säännöllisyyden ja nousujohteisuuden. Valmentaja ohjaa sinua yksilöllisesti tarpeesi huomioiden. Saat ryhmässä palvelun edullisemmin henkilökohtaiseen valmennukseen nähden. Ryhmä ja valmentaja kannustavat sinut tavoitteeseesi.

Energiaa arkeen pienryhmässä haluamme opettaa sinua käyttämään kehoasi oikein. Haluamme nähdä sinun kehittyvän ja ohjaamme sinua tekemään liikkeet oikein. Tarvittaessa annamme sinulle erilaisia vaihtoehtoja. Huomioimme treenissä sinun lähtökohtasi ja tarpeesi.

Ryhmässä voit keskittyä oman kehosi kuunteluun ja pääset irtautumaan hetkeksi arjesta. Saat hetken itsellesi ja pääset irti arjesta. Sinä tehtäväsi on keskittyä omaan kehoosi ja tekemiseesi.

ENERGIAA ARKEEN PIENRYHMÄSSÄ SAAT:

 • Vahvan toimivan kehon
 • Paranannettua lihaskuntoa ja liikkuvuutta
 • Toimivan kivuttoman kehon
 • Ryhmän tuen ja kannustuksen
 • Valmentajan yksilöllisen ohjauksen ja sinulle sopivat liikkeet
 • Mahdollisuuden kehittyä nousujohteisesti
 • Paremman kehontuntemuksen
 • Vähennettyä stressiä

Ilman aktiivista harjoittelua, lihasmassa määrä alkaa iän mukaan laskemaan. Kehon kunnossa pysymiseksi tarvitsemme säännöllistä lihaskuntoharjoittelua. Kaikki eivät halua käydä kuntosalilla. Lihaskuntoharjoittelun voi tehdä myös erilaisten jumppien muodossa.

Perinteisillä ryhmäliikuntatunneilla on kymmeniä osallistujia. Silloin ohjaaja ei ehdi antamaan yksilöllistä ohjausta liiketekniikoissa. Tämän kehonhuoltojumpan ryhmäkoko pidetään pienenä, jolloin ohjaajalla on mahdollisuus liiketekniikoiden korjaamiseen. Tällöin treenaaminen on turvallista ja opit oikeat tekniikat ja saat kehosi toimimaan paremmin.

JUMPAN SISÄLTÖ

 • Lihaskuntotreeni kerran viikossa
 • Kesto 50 minuuttia
 • Tunti koostuu: Alkulämmittely, lihaskuntotreeni ja lihashuolto
 • Treenipaikka: Vuores
 • Hinnat alkaen 32€/kk

Myös lihashuolto on tärkeä osa harjoittelua. Teemme aina lopussa huoltavia liikkeitä monipuolisesti, jotta palaudut hyvin treenistä. Lihashuollon avulla parannamme liikelaajuuksia ja saamme kehon toimimaan paremmin.

TUNTIKUVAUKSET

LiikkuvaÄiti

Bailamama2Baby

Aikuinen-Taapero

Valmennus jo synnyttäneille äideille, aloittaa voit aikaisintaan jälkitarkastuksen jälkeen. Sopii kun haluat turvallisesti palautua fyysisesti raskausajasta ja päästä raskauskiloista eroon, saada energiaa vauva-arkeen, ajatuksia ravintoon sekä perheen hyvinvointiin.
Valmennus sisältää 12 tapaamista, henkilökohtaisen alkukartoituksen sekä äidille suunnitellun ohjelman fyysisen kunnon parantumiseen, ohjauksen liikkeiden oikeaan suorittamiseen. 

Yhteinen hetki äidille ja vauvalle 1-12kk. Äiti saa monipuolisen lihaskunto- ja lantionpohjalihasohjelman koko vauva-ajalle ja vauva saa hänen ikätasolleen sopivia harjoitteita ja haasteita, jotka tukevat vauvan kehitystä aina ensimmäiseen ikävuoteen asti.

Ryhmässä harjoitellaan yhdessä lapsen kanssa lapsen painoa hyödyntäen. Se on lapsen ja aikuisen yhteinen liikuntahetki, jossa molemmat saavat yhteisen liikuntahetken. Ryhmässä jokainen tekee harjoittelun omien taitojen mukaan.

LiikkuvaPerhe

Kehonhuolto

Juoksupassi

Aikuinen – lapsiliikunta tukee lapsen motorista kehitystä, tasapainoa ja koordinaatiota. Tule mukaan yhdessä lapsen kanssa tutkimaan mihin teidän perhe taipuu ja kuinka hernepussi pysyy pään päällä tai kumpi taitaa kottikärrykävelyn. Lajikokeiluja yhdessä lapsen kanssa niin sisällä kuin ulkona

Kehonhuolto on tärkeä osa harjoittelua. Kehonhuolto on tarkoitettu kaikille oman kehon toiminnan parantamisesta kiinnostuneille. Lihashuollon avulla parannamme liikelaajuuksia ja saamme kehon toimimaan paremmin. Säännöllisellä kehonhuollolla palaudut nopeammin treeneistä ja saat harjoittelustasi parempia tuloksi.

Turvallinen vaihtoehto aloittaa juoksuharrastus tai löytää uusi motivaatio juoksemiseen. Juoksutreenit jatkuvat läpi talven huomioiden säänvaihtelu. Oikea pukeutuminen ja säävarauksella sisätiloissa juoksijan lihaskuntoharjoittelua.

YogaFlex

Kuntopiiri

LiikkuvaKeho

Harjoittelulla lisäät liikkuvuutta sekä kehosi hyvää oloa. Liikkuvuusliikkeiden alkuasennot ovat helppoja ja joogasta tuttuja. Rentouttava tunti sopii kaikille.

Lihaskuntoa parantava kiertoharjoittelu, keskitytään päälihasryhmiin. Harjoitteet tehdään kehonpainolla tai apuvälineitä vastuksina käyttäen. 

Väsyykö selkä, kiristääkö jalat tai haluaisitko parantaa liikkuvuutta? Valmennuksessa keskitytään lempeästi keskivartalon lihasten parantamiseen, liikkuvuuden lisäämiseen ja vahvistetaan ryhtiä. 

Kahvakuula

Pilates

LiikkuvaAamu

Vaihtelevia harjoitteita kahvakuulalla, tehokas koko kroppaa kehittävä harjoitusmuoto.

Syviä lihaksia aktivoiva harjoitus, harjoituksen tehoa voit säädellä pilatesrullan tai -pallon avulla.

Lempeä startti päivään liikkuvuutta ja lihaskuntoharjoittelua pienvälineillä. Pienryhmässä saat yksilöllisempää ohjausta lihaskuntoliikkeisiin huomioiden rajoitteet.