Studio Sinun Valintasi

STUDIO SINUN VALINTASI

 • Parempia valintoja ravintoon ja liikuntaan

Studio Sinun Valintasi tarjoaa laadukkaita liikunta ja painonhallintapalveluja juuri sinulle Vuoreksessa osoiteessa Vuoreksen Puistokatu 81. Haluan tarjota yksilöllisiä liikuntapalveluja sinulle, joka haluat kehittyä ja saada tuloksia. Tunnillani saat yksilöllistä ohjausta ja tulen korjaamaan sinun asentoasi ja liiketekniikkaa, jotta opit turvallisen tavan liikkua.

Monen elämässä on liikaa stressiä. En halua, että liikunta lisää sinun stressitasoasi. Myös oma kehoni kaipaa huoltavaa liikuntaa triathlon harjoittelun rinnalle. Sen vuoksi olen ottanut Studiolle ohjaajia, jotka vetävät joogaa, pilatestä ja mindful body tunteja. Niissä harjoitellaan kehonhuoltoa, kehonhallintaa ja liikkuvuutta. Samalla pääset tutustumaan omaan kehoosi paremmin ja opit tunnistamaan jumit ja kireydet paremmin.

Studio Sinun Valintasi tunnilla:

 • Saat toimintakykyisemmän kehon
 • Saat omalle kehollesi sopivan treenin
 • Treeni tehdään sinun kehoasi kuunnellen
 • Ohjaaja auttaa sinua tekemään liikkeet oikein
 • Saat vaihtoehtoisia liikkeitä, jos jokin liike ei sinulle sovi
 • Opit oikeat suoritustekniikat kehoasi kuunnellen
 • Saat kehosi voimaan ja toimimaan paremmin arjessa
 • Saat paremman kehontuntemuksen ja opit tunnistamaan oman kehosi ongelmat ennen kuin siitä tulee pysyvämpi vamma tai haitta kehosi toiminnalle
 • Opit kuuntelemaan kehosi viestejä: Milloin kannattaa tehdä rankempi treeni ja milloin on syytä ottaa vähän kevyemmin

Tervetuloa Kursseille tai yksilövalmennukseen!

Kysy lisää. Yhteystiedot löydät kohdasta yhteydenotto. 

HINNASTO

Yksi ryhmä/kk

Kaksi ryhmää/kk

Kolme ryhmää/kk

Joogatunti/kk  

Piltes tunti/kk

Juoksupassi 10x 

Painonhallintaryhmä

Kertamaksu

10 x kortti

5 x kortti

48 €/kk

86 €/kk

118 €/kk

59 €/kk

59 €/kk

50 €

89 €/kk

15 €

135€

69€   

fitness-salilla

PIENRYHMÄT

Studio Sinun Valintasi pienryhmä on tarkoitettu kaikille oman kehon toiminnan parantamisesta kiinnostuneille. Siellä tehdään lihaskuntoharjoittelua oman kehon painolla ja pienvälineillä. Pienryhmässä saat valmentajan henkilökohtaisen tuen ja ohjauksen. Sen lisäksi ryhmä kannustaa sinut ylittämään itsesi ja saat tsemppiä treeneihisi.

Sitoutumalla tunnille, varmistat treenisi säännöllisyyden ja nousujohteisuuden. Valmentaja ohjaa sinua yksilöllisesti tarpeesi huomioiden. Saat ryhmässä palvelun edullisemmin henkilökohtaiseen valmennukseen nähden. Ryhmä ja valmentaja kannustavat sinut tavoitteeseesi.

Pienryhmässä haluamme opettaa sinua käyttämään kehoasi oikein. Haluamme nähdä sinun kehittyvän ja ohjaamme sinua tekemään liikkeet oikein. Tarvittaessa annamme sinulle erilaisia vaihtoehtoja. Huomioimme treenissä sinun lähtökohtasi ja tarpeesi.

Ryhmässä voit keskittyä oman kehosi kuunteluun ja pääset irtautumaan hetkeksi arjesta. Saat hetken itsellesi ja pääset irti arjesta. Sinä tehtäväsi on keskittyä omaan kehoosi ja tekemiseesi.

PIENRYHMÄSSÄ SAAT:

 • Vahvan toimivan kehon
 • Paranannettua lihaskuntoa ja liikkuvuutta
 • Toimivan kivuttoman kehon
 • Ryhmän tuen ja kannustuksen
 • Valmentajan yksilöllisen ohjauksen ja sinulle sopivat liikkeet
 • Mahdollisuuden kehittyä nousujohteisesti
 • Paremman kehontuntemuksen
 • Vähennettyä stressiä

Ilman aktiivista harjoittelua, lihasmassa määrä alkaa iän mukaan laskemaan. Kehon kunnossa pysymiseksi tarvitsemme säännöllistä lihaskuntoharjoittelua. Kaikki eivät halua käydä kuntosalilla. Lihaskuntoharjoittelun voi tehdä myös erilaisten jumppien muodossa.

Perinteisillä ryhmäliikuntatunneilla on kymmeniä osallistujia. Silloin ohjaaja ei ehdi antamaan yksilöllistä ohjausta liiketekniikoissa. Tämän kehonhuoltojumpan ryhmäkoko pidetään pienenä, jolloin ohjaajalla on mahdollisuus liiketekniikoiden korjaamiseen. Tällöin treenaaminen on turvallista ja opit oikeat tekniikat ja saat kehosi toimimaan paremmin.

JUMPAN SISÄLTÖ

 • Lihaskuntotreeni kerran viikossa
 • Kesto 50 minuuttia
 • Tunti koostuu: Alkulämmittely, lihaskuntotreeni ja lihashuolto
 • Treenipaikka: Vuores
 • Hinnat alkaen 32€/kk

Myös lihashuolto on tärkeä osa harjoittelua. Teemme aina lopussa huoltavia liikkeitä monipuolisesti, jotta palaudut hyvin treenistä. Lihashuollon avulla parannamme liikelaajuuksia ja saamme kehon toimimaan paremmin.

TUNTIKUVAUKSET

Jooga flex

Jooga alkeet

Mindful Body

Vinyasa flow jooga- ”flow jooga” on  hathajoogamuoto, joka myös pohjaa intialaiseen joogaperinteeseen. Flow jooga-tunti tarjoaa yhden tavan keskittyä hengityksen ja liikkeen yhteistyöhön, molempien kuuntelemiseen kehossa meitä johdattavana yksikkönä liikkeen ja asanan lomassa. Hengitys itsessään on jo liikettä ja avaa lisää liikettä kehossa asanoissa olemisen ja näistä toisiin siirymien kautta.

Jooga alkeet on turvallinen tapa aloittaa joogaharjoittelu. Kurssilla tutustutaan kolmeen joogamuotoon: Lempeä Hatha, Dunaaminen Hatha & Astangajooga. Jokainen osa-alue kestää neljä viikkoa. Saat myös ohjeita kotiharjoitteluun. Kurssille osallistumalla saat nousujohteisen treenin joogan maailmaan Marin kanssa. 

Mindful Body yhdistelee parhaita puolia erilaisista kehoa ja mieltä huoltavista tekniikoista, kuten pilateksesta, joogasta, fascia-harjoitteista, syvävenytyksestä ja rentoutusharjoituksista. Tunti opettaa kuuntelemaan kehon viestejä, tunnistamaan kireyksiä, kiputiloja ja heikkouksia. Tunilla opetellaan kuinka näitä voi kehittää ja parantaa omaa olotilaa. Lisätietoja: https://mindfulbody.fi/

Äiti-Lapsi

Kehonhuolto

Juoksupassi

Aikuinen – lapsiliikunta tukee lapsen motorista kehitystä, tasapainoa ja koordinaatiota. Tule mukaan yhdessä lapsen kanssa tutkimaan mihin teidän perhe taipuu ja kuinka hernepussi pysyy pään päällä tai kumpi taitaa kottikärrykävelyn. Lajikokeiluja yhdessä lapsen kanssa niin sisällä kuin ulkona

Kehonhuolto on tärkeä osa harjoittelua. Kehonhuolto on tarkoitettu kaikille oman kehon toiminnan parantamisesta kiinnostuneille. Lihashuollon avulla parannamme liikelaajuuksia ja saamme kehon toimimaan paremmin. Säännöllisellä kehonhuollolla palaudut nopeammin treeneistä ja saat harjoittelustasi parempia tuloksi.

Turvallinen vaihtoehto aloittaa juoksuharrastus tai löytää uusi motivaatio juoksemiseen. Juoksutreenit jatkuvat läpi talven huomioiden säänvaihtelu. Oikea pukeutuminen ja säävarauksella sisätiloissa juoksijan lihaskuntoharjoittelua.

YogaFlex

Kuntopiiri

LiikkuvaKeho

Harjoittelulla lisäät liikkuvuutta sekä kehosi hyvää oloa. Liikkuvuusliikkeiden alkuasennot ovat helppoja ja joogasta tuttuja. Rentouttava tunti sopii kaikille.

Lihaskuntoa parantava kiertoharjoittelu, keskitytään päälihasryhmiin. Harjoitteet tehdään kehonpainolla tai apuvälineitä vastuksina käyttäen. 

Väsyykö selkä, kiristääkö jalat tai haluaisitko parantaa liikkuvuutta? Valmennuksessa keskitytään lempeästi keskivartalon lihasten parantamiseen, liikkuvuuden lisäämiseen ja vahvistetaan ryhtiä. 

Kahvakuula

Pilates

LiikkuvaAamu

Lihaskuntoharjoittelua koko keholle kahvakuulaa lisäpainona käyttäen. Alkulämmittelyn jälkeen käymme läpi koko kehon lihasryhmät tehokkaasti kahvakuula lisäpainona. Tunnilla tehdään myös syviä lihaksia vahvistavia liikkeitä kehon painolla. Monipuolinen lihaskuntoharjoittelu sinulle, joka et halua käydä salilla.

Pilates on kehon ja mielen harjoitusta, jossa keskitytään keskivartalon syvien lihasten aktivointiin, hengittämiseen ja liikkeiden hallintaan sekä tarkkuuteen.  Tarkoituksena on sitoa kehon eri osat hyvään toiminnalliseen yhteyteen toistensa kanssa, jolloin muun muassa ryhti säilyy hyvänä ja kehonkäyttö on optimaalista.
Läsnäolo on edellytys sille, että mieli on tyyni ja keho on rauhoittuu. Pilatesharjoitusten tarkoitus on tuoda mieli ja keho yhteen ja tätä kautta löytää kokonaisvaltaisesti parempi olo.

Lempeä startti päivään liikkuvuutta ja lihaskuntoharjoittelua pienvälineillä. Pienryhmässä saat yksilöllisempää ohjausta lihaskuntoliikkeisiin huomioiden rajoitteet. Tunnilla keskitymme erityisesti niska-hartiaseun ja keskivartalon lihasten vahvistamiseen.