Asiakaspalautteet

LIIKKUMISEN ILON LÖYTÄMINEN JA PAINON PUDOTTAMINEN:

Asiakkaan tavoitteena oli liikkumisen ilon löytäminen ja painon pudottaminen. Haaveena oli juosta puoli Marathon ja saada taas liikunta säännölliseksi osaksi elämää. Valmentaja oli sopivan tuttu, joka tunsi minut jollain lailla. Emme kuitenkaan ollut läheisiä ystäviä, vaikka valmennuksen myötä ystävystyimmekin.

Asiakkaan sanomaa:

”Tapasi valmentaa pohjautuu asiakkaaseen. Muistutit siitä, että valitse lajeja, joista pidät. Näin saat liikunnasta pysyvää. Olet rauhallinen ja osaat todella tsempata. Kaikesta näkyy, että olet innostunut ja tiedät mistä puhut. Se välittyi myös minulle ja lisäsi motivaatiotani. Annoit konkreettisia neuvoja, joita minun oli helppo noudattaa kiireisessäkin arjessa.”

Tuloksia:

Pudotin painoa 15 kiloa! Edelleen juoksen säännöllisesti ja noudatan juoksuohjelmaa (valmennuksen loppumisesta 1,5 vuotta). Juoksin viime kesänä puoli Marathonin ja juoksen sen uudelleen seuraavana kesänä. Kiitos Tiina! Tämä oli huikea muutos. En olisi pystynyt tähän ilman sinun apuasi.

 Kiitos!

PAINONPUDOTTAJA:

Kannustavaa, innostavaa ja uusia näkökulmia oman terveyden arvostukseen! Toimit itse mahtavana esimerkkinä ja saat innostumaan asiastasi. Valitsin sinut siksi, koska kuulin sinulta tästä uudesta koulutuksestasi ja ajattelin, että olisit juuri oikea henkilö kyseiseen hommaan. Olet luotettava ja pidän erityisesti siitä, että askarruttaviin asioihin saa helposti ja nopeasti vastauksen! Kiitos!

YHTEISTYÖKUMPPANIT