Sinun Valintasi Elämäntapamuutos

 • Tee elämäsi paras valinta ja aloita muutos nyt

 

Sinun Valintasi Elämäntapamuutos kurssi on sinulle, joka haluat muuttaa pysyvästi elämäsi suunnan. Sinulla on todennäköisesti ylipainoa ja kaipaat erityisesti ravintoon liittyvää valmennusta. Myös lepo ja liikunta kaipaavat tarkastelua. Jatka lukemista, mikäli tunnistat muutostarpeen itsessäsi.

 

Olen Tiina Ekman Personal Trainer, Ravintovalmentaja ja Sairaanhoitaja. Olen nähnyt paljon huonoa oloa sairaanhoitajan työssä. Kyllästyin siihen ja nyt haluan valmentaa ihmisiä kohti parempaa oloa. Jossain kohti kolmannen lapsen jälkeen havahduin omaan tilanteeseen.

 

Olin huonossa kunnossa ja painoa oli kertynyt. Päätin tehdä muutoksen omassa elämässäni. Nyt ole erittäin hyvässä kunnossa. Pääsin maaliin vuosi sitten täyden matkan triathlon kilpailussa ja ruokavalioni on parantunut paljon. Minulla on enemmän energiaa ja jaksan tehdä asioita.

 

Haluatko sinäkin enemmän energiaa elämääsi? Hyvillä valinnoilla sinäkin voit saavuttaa unelmasi. Aloita valmennus ja tehdään yhdessä unelmistasi totta. Minä voin auttaa sinuakin onnistumaan.

Valinnat tekevät sinusta sen, mitä olet tällä hetkellä

 

Yritykseni nimi on Sinun Valintasi. Haluan korostaa ihmisten omia valintoja. Ne tekevät meistä sen, mitä olemme tällä hetkellä. Ammatin valintasi, nykyinen kuntosi ja painosi on seurausta siitä, millaisia valintoja olet tehnyt elämässäsi. Sinä siis valitset sen mitä olet. Tee hyvä valinta ja aloita muutos aloittamalla tämä kurssi.

 

Moni meistä kyllä tietää paljon asioita terveellisestä syömisestä. Kuitenkin moni meistä kärsii ylipainosta. Kurssilla käydään läpi syömistä ja ylipainon syitä. Käytämme aikaa uusien parempien valintojen tekemiseen ja niiden opetteluun. Saat tietoa järkevästä painonhallinnasta.

 

Kun noudatat kurssin ohjeita, on sinun elämäsi viimeinen dieetti. Kurssin läpi käytyäsi ymmärrät, miksi painon kanssa jojoilu ei kannata. Opit nauttimaan elämästä ja syömään järkevästi ilman kituuttavia dieettejä.

 

Kurssin sisältö:

Kurssi kestää 12 viikkoa. Jokainen kurssikerta sisältää noin tunnin mittaisen videon, jossa käsitellään kyseisen kurssikerran aihetta. Sen lisäksi jokaisella kerralla on jokin tehtävä. Tehtävän tekemiseen voi liittyä myös oma video tai sitten se esitellään kurssivideolla. Kurssivideot jäävät sinulle eli voi katsoa niitä milloin vain uudelleen.

 

Kurssikertojen sisällöt :

 

 1. Tavoite ja yleistä painon hallinnasta
 2. Ruokavalion koostaminen
 3. Energiatasapaino
 4. Liikunta ja painon hallinta
 5. Ruuan laatu hiilihydraatit
 6. Ruuan laatu proteiini ja rasva
 7. Intuitiivinen syöminen
 8. Muutosprosessi ja vitamiinit
 9. Stressi ja uni
 10. Istuminen ja arkiaktiivisuus
 11. Onnistumiset, epävarmuus ja ajanhallinta
 12. Eväitä jatkoon

 

Edellä oleva lista on siis lista noista otsikoista eri viikkojen sisällöistä. Toki noiden otsikoiden alle mahtuu paljon muitakin asioita. Erityisesti alussa tavoitteen tekeminen on tärkeässä roolissa. Ilman sitä, et tee oikeita asioita.

OSTA KURSSI TÄSTÄ

100 % tyytyväisyys takuu

 

Haluan, että onnistut elämäntapamuutoksessasi. Haluan kuitenkin luvata sinulle 100 %:n tyytyväisyys takuun, mikäli et saa valmennuksen avulla muutosta aloitettua.  Toki muutoksen tekeminen vaatii sitä, että oikeasti teet valmennuksessa opetettuja asioita.

 

Muutoksen tekeminen on siis sinun käsissäsi. Et tietenkään saa tuloksia, jos et tee asioita, joita opetan. Toivottavasti kuitenkin aloitat valmennukseni kautta uuden suunnan elämästäsi. Aloita siis parempien valintojen tekeminen jo tänään. Jos kuitenkin koet, että et saa valmennuksesta tarvittavaa tukea elämäntapamuutokseesi, palautan rahasi takaisin.

Usein kysyttyä:

 

Miksi kurssi kestää 12 viikkoa? Minulla ei ole aikaa näin pitkään kurssiin.

 

Elämäntapamuutos on pitkä prosessi. Uusien tapojen opettelu vie paljon aikaa. Yhden tavan opetteluun menee helposti 2 kuukautta.

 

Elämätapamuutoksen tekemiseen sinun tarvitsee tehdä 2-5 muutosta olennaisissa asioissa. Ihminen pystyy keskittymään muutamaan asiaan kerrallaan. Tämän vuoksi tuo 12 viikkoa on todella lyhyt aika.

 

Muutoksen tekemiseen tarvitset siis vähintään tuon ajan. Todennäköisesti se vie vuosia. Jos et ole valmis varaamaan kalenterista 2 tuntia viikossa muutoksen tekemiseen, todennäköisesti sinun ei kannasta ostaa tätä kurssia tai haaveilla muutoksen tekemisestä.

 

Muutoksen tekeminen vaatii aikaa. Meillä kaikilla on 24 tuntia aikaa vuorokaudessa. Muutoksen tekemisessä kyse on siitä, että alamme tekemään oikeita asioita. Siis niitä asioita, jotka ovat johtaneet sinut tämänhetkisiin ongelmiisi.

 

En ole ikinä onnistunut muutoksen tekemisessä. Miksi onnistuisin nyt?

Muutoksen tekemisessä on kyse tapojen muuttamisesta pysyvästi. Moni haluaa nopeita tuloksia ja aloittaa tiukkoja dieettejä. Ne eivät usein johda pysyviin lopputuloksiin, koska ihminen ei silloin opi oikeanlaisia tapoja syödä.

 

Tiukkojen dieettien ongelma on myös se, että paino lähtee myös lihaskudoksesta. Lihaskudosta lähtee tukilihasten lisäksi myös sydänlihaksesta. Elimistö haluaa tietenkin korjata tilanteen ja se aktivoi meille erilaisia hälytyssignaaleja. Meille tulee kauhea makeanhimo jne. Sen seurauksena ”retkahdamme” ja syömme epäterveellistä ruokaa.

 

Syömisen seurauksena paino usein nousee korkeammalle, kuin ennen dieettiä. Tämän seurauksena saat ainakin osan lihaskudoksesta takaisin. Bonuksena usein tulee myös lisää rasvaa. Tämä on dieettien suurin ongelma. jota moni ei osaa ajatella ja tekee hallaa keholleen.

 

Valmennuksen plussat ja miinukset

 

Aikaa kuluu:

Verkkovalmennuksen kautta voit kuitenkin itse valita ajankohdan. Voit käydä valmennuksen missä tahansa. Olit sitten lomalla, kotona tai lenkillä. Sen lisäksi materiaali jää sinulle ikuisesti eli voit palata asioihin aina halutessasi. Voit siis kerrata asioita videoista aina halutessasi.

 

En saa yksin tehtyä asioita:

Osan voi olla vaikea motivoitua yksin tekemiseen. Sinun itse pitää miettiä tätä asiaa. Valmennuksessa motivoin sinua tekemiseen. Olen käytettävissä koko valmennuksen ajan. Voit kysyä minulta asioita kurssialustan kautta. Vastaan kysymyksiisi siellä aina maanantaisin.

 

Lisäpalveluiden avulla lisätukea

Aina voit ostaa myös yksilövalmennuksen. Silloin hinta on korkeampi. Jotta saat valmennuksesta täyden hyödyn, sinun kannattaa sitoutua valmennukseen vähintään kolmen kuukauden ajan. Yksilövalmennuksen voimme toteuttaa myös etänä eli sinun ei tarvitse asua Pirkanmaalla.

 

Mikäli haluat päästä hieman yksilövalmennusta halvemmalla, voit ostaa myös minulta yksittäisiä valmennuspuheluita tukemaan muutostasi. Puheluita voi ostaa yksittäin ilman sen pidempää sitoutumista. Edellytyksenä on se, että olet ostanut verkkokurssin.

 

Minulla on paljon ylipainoa. Kolme kuukautta ei riitä muutoksen tekemiseen:

Kolmen kuukauden aikana saat hyvän startin elämäntapamuutokseen. Siinä ajassa paino ehtii tippua järkevällä tavalla 6 kiloa. Sen jälkeen voit käyttää materiaalia edelleen. Voit myös tarvittaessa ottaa muutamia valmennuspuheluita, joiden avulla saat lisää tietoa ja motivaatiota muutoksen tekemiseen. 

Kysy lisää lisäpalveluista tai puheluista:

[email protected].

OSTA KURSSI NYT