Juoksukoulu

Haluatko oppia nauttimaan juoksemisesta, kehittyä ja harjoitella ilman vaivoja. Tule juoksukouluun ja opi nauttimaan juoksemisesta😊 Lähdemme rakentamaan kuntoa ryhmän kuntotason mukaan. Teemme treenin aina heikoimman juoksijan tason mukaan. Sinun ei siis tarvitse pelätä, että et pysy mukana. Treenit suunnitellaan aina niin, että kaikki pysyvät mukana. Juoksukoulu on tarkoitettu aloitteleville juoksijoille.

 

Saat ohjeet myös omatoimiseen harjoitteluun

Monen suurin virhe on lähteä liian lujaa ja liian usein. Silloin lenkit ovat usein liian raskaita. Harrastus loppuu usein erilaisiin vaivoihin tai liian suureen kuormitukseen. Tällä tavalla kunto ei myöskään pääse kehittymään optimaalisesti. On opittava hakemaan erilaisia vauhteja ja tehtävä suurin osa viikon lenkeistä matalilla sykkeillä. Vain kerran viikossa voi juosta vähän reippaammin. 

 

Lihaskuntoharjoittelu on myös osa juoksukoulua

Myös lihaskuntoharjoittelu on tärkeä muistaa osana juoksuharjoittelua. Se tukee vartalon toimintaa. On hyvä vahvistaa erityisesti juoksussa tarvittavia lihaksia ja keskivartaloa. Juostessa joudut kannattelemaan koko kehoa ja erityisesti jalkojen lihakset joutuvat tekemään työtä. Tämän vuoksi teemme yhteisen lihaskuntotreenin, jonka yhteydessä myös huollamme kehoa.

VARAA PAIKKASI JUOKSUKOULUUN TÄSTÄ

Mitä Juoksukoulu tarjoaa?

Juoksukoulussa opit oikeanlaisen tavan treenata ja koostaa omaa harjoittelua. Teemme yhteisen juoksuharjoituksen pienessä ryhmässä. Treenejä on kahdenlaisia osittain: PK treenit ja VK/tekniikkatreenit. VK treenillä tarkoitetaan vauhtikestävyysharjoittelua ja PK treenillä peruskestävyysharjoittelua.

Saat myös ohjeita oman tavoitteesi mukaiseen harjoitteluun. Ryhmä on tarkoitettu niille, jotka ovat jo jonkin verran juosseet ja haluavat uutta potkua treeneihin. Voit olla myös aloittelija, joka ei ole juurikaan juossut tai siitä on jo aikaa.

Sinulla voi olla jokin tavoite. Se voi olla ihan peruskunnon parantaminen. Voit tavoitella osallistumista johonkin juoksutapahtumaan kymmenestä kilometristä puolimarathonille. Muokkaamme treenejä ryhmän mukaan niin, että pääset tavoitteen. 

Lihakuntoharjoittelu on myös tärkeä osa juoksijan harjoittelua. Sen vuoksi hintaan kuuluu myös lihaskuntoharjoittelu. Siellä treenaamme koko kehon lihakset läpi lihashuoltoa unohtamatta. Käytämme treenissä kehon painon lisäksi lisäpainoja.

 

Mitä juoksukoulu tarjoaa?

🌸 Saat yhteisen juoksutreenin 1-2 x viikossa

🌸 Yhteinen lihaskuntoharjoittelu 1 x viikossa. Kesällä treenit tehdään ulkona. 

🌸 Saat hyvät treenit useamman kerran viikossa mukavassa porukassa valmentajan johdolla.

🌸 Opit juoksemaan taloudellisesti ja treenaamaan järkevästi tavoitteesi huomioiden.

🌸 Juokset ilman vammoja ja pääset tavoitteeseesi.

🌸 Pidämme kerran kuukaudessa yhteisen työpajan, jossa saat vinkkejä juoksuharjoitteluun. Teemme jokaiselle myös seuraavan kuukauden treeniohjelman oman henkilökohtaisen tavoitteen mukaisesti.

 

Juoksukoulu on sinulle, joka:

🌺 Haluat oppia nauttimaan juoksemisesta

🌺 Haluat päästä juoksemisen rytmiin ja saada juoksun säännölliseksi osaksi arkea

🌺 Parantaa kestävyyskuntoasi juosten mukavassa porukassa

🌺 Haluat loppukesästä pystyä juoksemaan 10 km tai puolimarathonin (Tämä on toki vapaaehtoista ja tavoitejuoksu voidaan sopia ryhmässä)

🌺 Haluat juosta ilman vammoja ja saada järkevän startin juoksuharrastuksellesi

🌺 Haluat ohjeet monipuoliseen harjoitteluun

🌺 Haluat mukavan motivoivan ryhmän juoksuharjoittelun aloittamiseen

 

Juoksukoulun tiedot:

- Juoksutreenit sunnuntaisin klo 17.00-18.00. Lähtö pääsääntöisesti Hervannasta. Välillä teemme treenit muuallakin. Asiasta sovitaan aina ryhmän kanssa. Juoksutreenien ajankohta voi vaihtua ohjelman mukaan ja niistä sovitaan aina etukäteen.
- Lihaskuntotreenit keskiviikkoisin klo 17.00-18.00. Paikka Studio Balance, insinöörinkatu 30 Tampere. Kesällä treenit pidetään ulkona.
- Hintaan sisältyy myös muita juoksutreenejä, joista ilmoitetaan aina kuukausi kerrallaan.
- Noin kerran kuukaudessa kokoonnumme ja suunnittelemme jokaiselle treeniohjelman yhdessä. Silloin saat myös kysyä harjoittelusta.
- Aloitamme treenit tiistaina 15.5.2024
- Juoksukoulu päättyy omalla kustannuksella tapahtuvaan tavoitejuoksuun. Tapahtuma sovitaan ryhmän kanssa erikseen. Tavoitteen vuoksi juoksukouluun sitoudutaan elokuun loppuun asti. Toki kokeilemaan voit tulla ilmaiseksi ja sairastapaukset ym. neuvotellaan erikseen.
- Hinta on 89 €/kk
- Maksuvälineenä käy myös Smartum, EazyBreak, Edenred tai e-Passi
 

Tietoa valmentajasta

 

Tiina on intohimoinen kestävyysliikkuja. Hän on juossut useita marathoneja. Nyt viime vuosina hän on harrastanut triathlonia. Triathlonissa hän on tehnyt mm. pari täyden matkan ja useita puolimatkoja.

 

Juoksukouluja pienryhmille jo neljän vuoden ajan

Tiina on pitänyt juoksukouluja usean vuoden ajan. Ryhmiä on ollut monen tasoisia. Osa ryhmistä on tähdännyt puolimarathonille ja osan tavoite on juosta 10 km. Mukana on ollut myös henkilöitä, jotka haluavat parantaa kestävyyskuntoaan juosten ja saada säännöllistä treeniseuraa.

 

Koulutus:

🌺 Personal Trainer

🌺 Ravintovalmentaja

🌺 Sairaanhoitaja AMK

🌺 Triathlonvalmentaja (Taso 1 ja 2)

🌺 Pilates ohjaaja

🌺 Fascia Method ohjaaja

VARAA PAIKKASI TÄSTÄ

Palautetta edellisistä ryhmistä:

"Treeneihin oli aina mukava tulla. Itseä sai haastaa sopivasti. Osaamista löytyy monipuolisesti. Juoksutekniikkani on kehittynyt paljon. Kehoni on liikkuvampi."

"Olen oppinut seuraamaan syketasojani, tuntemaan ne juostessa ja tulkitsemaan niitä."

"Hyvä ryhmä. Yhdessä tekeminen oli kivaa😊."

"Juoksu onnistuu ja kunto on kasvanut."

"Hyvä, selkeä ja toteutettavissa oleva treenisuunnitelma. Lähtötaso huomioitu hyvin. Ryhmässä tekeminen oli kannustavaa👍."