Pysyvät muutokset

Haluan valmentaa sinua pysyviin muutoksiin. En valitettavasti tarjoa sinulle mitää pikakikkoja tai nopeita muutoksia. Valitettavasti pysyvät muutokset ja pikakikat eivät ole mahdollisia. Jos esimerkiksi painoa on kertynyt vuosien varrella, ei se myöskään lähde kuukaudessa. Myös hyvä kestävyyskunto on pitkän harjoittelun tulosta.

 

Moni jojoilee painon ja myös liikkumisen kanssa. Joka tammikuu ja syksy aloitetaan uusi projekti. Haluan opettaa sinulle säännöllistä tekemistä ja voit unohtaa tuollaisen jojoilun. Valmennuksellinen tavoitteeni on antaa sinulle sellaiset ohjeet, että voi noudattaa niitä koko loppuelämäsi. Aloitetaan siis yhdessä parempi loppuelämä nyt😊

 

Valmennuksessa keskitymme lepoon,liikuntaan ja ravintoon. Nämä ovat valmennuksen kulmakiviä. Voi olla, että nämä kaikki kaipaavat kehittämistä tai sinulla on selkeä ajatus siitä mihin erityisesti tarvitset apua. sinun tavoitteesi ratkaisee valmennuksen sisällön.

 

Henkilökohtainen valmennus

Henkilökohtainen valmennus on sinulle, joka haluat kehittyä tai muuttaa elämäsi suunnan. Teen valmennusta kestävyysliikkujien kanssa ja elämäntapamuutosvalmennusta. Voit siis olla elämäntapamuuttuja, juoksija tai triathlon harrastaja. Autan sinua pääsemään tavoitteeseesi. Tavoitteesi voi olla pieni tai iso.

 

 

Valmennuksen sisältö:

🌸 Tilanteen kartoitus ja tavoitteen asettaminen

🌺 Ruokapäiväkirja ja ravintosuunnitelman tekeminen

🌸 Liikuntasuunnitelma

🌺 Yhteistreenit

 

Muut palvelut

Yksilövalmennuksen lisäksi pidän erilaisia ryhmiä. Ryhmässä saat valmennuksen halvemmalla ja saat myös ryhmän tuen. Saat siis apua hieman halvemmalla hinnalla. Pidän ryhmiä painonhallinasta. Sen lisäksi pidän juoksukoulua juoksusta kiinnostuneille. Voit lukea linkkien kautta ryhmistä lisää alta.

Tutustu painonhallintaryhmään täältä
Tutustu juoksukouluun täältä