Studio Sinun Valintasi pilateksen viikkotunti 

 

Pilates harjoittelu on kokonaisvaltainen koko kehon treeni, joka hakee tasapainoa kehoon. Se on koko kehon harjoitus, jonka ydin on keskikehon aktiivisuus. Kaikki liikkeet lähtevät vahvasta keskivartalon aktivaatiosta.

 

Kokonaisvaltainen harjoitus

Harjoittelussa keho huomioidaan kokonaisvaltaisesti. Se vaatii keskittymistä ja vahvaa läsnäoloa. Pyrimme tekemään liikkeet mahdollisimman tarkasti oikeita liikeratoja noudattaen.

 

Kehon oikeat linjaukset keskiössä

Opettajani mukaisesti pilates harjoittelussa pyritään palauttamaan kehon tehdasasetukset. Tämä kuvaa mielestäni hyvin harjoittelun ydintä- Se tarkoittaa kehon toiminnan kannalta oikeita liikesuuntia ja liikkeenhallintaa. Käytännössä sitä, että käytämme kehoamme oikein. Tämä valitettavasti on kovaa työtä, mutta on ainakin omalla kohdallani ollut kaiken työn arvoista. Toki tämä työ ei ole ikinä valmis.

 

Hengityksen avulla keskivartalon tukea ja liikkuvuutta

Myös hengitys on pilates harjoittelun keskiössä. Hengityksen avulla aktivoimme syviä lihaksia ja annamme kehon eri liikesuuntiin lisää tilaa. Harjoittelussa hengitys ohjataan voimakkaasti kylkiin ja pyrimme käyttämään koko hengityskapasiteettia.

 

Tunnin pitää yrittäjä Tiina.

 

VARAA PAIKKASI TUNNILLE TÄSTÄ

Ohjaaja Tiina Ekman

 

Studion yrittäjä Tiina Ekman on hyvinvoinnin ammattilainen. Hänen yrityksensä nimi on Sinun Valintasi. Haluan auttaa ihmisiä tekemään parempia valintoja liikunnan ja ravinnon suhteen.

 

Tiina on työskennellyt leikkaussalihoitajana 20 vuotta. Hän on nähnyt työssään paljon huonoa oloa ja ihmisten huonoa olo. Hän uskoo meidän kaikkien pystyvän vaikuttamaan omaan elämään omilla valinnoillamme.

 

Tiina on Personal Trainer, ravintovalmentaja, triathlonvalmentaja, pilates ohjaaja ja fascia method ohjaaja. Hän on intohimoinen kestävyysliikkuja. Omien vaivojen ja jäykkyyksien vuoksi pilates ja kehonhuolto on tullut kuvioihin mukaan. 

 

Lue lisää Tiinasta:

www.pt-tiinaekman.fi

 

Tunnin tiedot:

- Tunti kestää 60 minuuttia
- Ensimmäiselle tunnille pääset 5€ kokeiluhinnalla
- Tunnit pidetään sunnuntaisin klo 16.45-17.45 
- Löydät sen aikataulusta
- Paikka Studio Sinun Valintasi: Vuoreksen puistokatu 81, Vuores Tampere
- Maksaa voi viikkotuntikortilla
- 4 x kortti 58€ ja 8 x kortti 104€
- Maksuvälineenä käy myös Smartum, EazyBreak, Edenred tai e-passi
 
 
VARAA PAIKKASI TUNNILLE TÄSTÄ