Pilateksen alkeiskurssi -Tukea kehon hyvinvointiin

 

´

Pilates harjoittelu on kokonaisvaltainen koko kehon treeni, jolla saat tasapainoa kehoon. Se on koko kehon harjoitus, jonka ydin on keskikehon aktiivisuus. Kaikki liikkeet lähtevät vahvasta keskivartalon aktivaatiosta ja keskivartalo on mukana kaikissa liikkeissä.

 

Kokonaisvaltainen harjoitus

Harjoittelussa keho huomioidaan kokonaisvaltaisesti. Se vaatii keskittymistä ja vahvaa läsnäoloa. Pyrimme tekemään liikkeet mahdollisimman tarkasti oikeita liikeratoja noudattaen.

 

Kehon oikeat linjaukset keskiössä

Opettajani mukaisesti pilates harjoittelussa pyritään palauttamaan kehon tehdasasetukset. Tämä kuvaa mielestäni hyvin harjoittelun ydintä- Se tarkoittaa kehon toiminnan kannalta oikeita liikesuuntia ja liikkeenhallintaa. Käytännössä sitä, että käytämme kehoamme oikein. Tämä valitettavasti on kovaa työtä, mutta on ainakin omalla kohdallani ollut kaiken työn arvoista. Toki tämä työ ei ole ikinä valmis.

 

Hengityksen avulla keskivartalon tukea ja liikkuvuutta

Myös hengitys on pilates harjoittelun keskiössä. Hengityksen avulla aktivoimme syviä lihaksia ja annamme kehon eri liikesuuntiin lisää tilaa. Harjoittelussa hengitys ohjataan voimakkaasti kylkiin ja pyrimme käyttämään koko hengityskapasiteettia.

 

Kurssin sisältö

Tämän kurssin tarkoituksena on saada sinulle kivuton toimiva keho. Haluan saada sinut käyttämään kehoasi arjessa oikein ja sitä kautta saat vähennettyä erilaisia jumeja ja vaivoja. Kyseessä on pienryhmä, jossa jokaisen kehon hallinta ja liikkeet tulevat huomioiduksi niin halutessasi. 
 
Kurssin sisältö:
🌸Tutustu kehoosi pilateksen avulla
🌸 Tukea keskivartaloon
🌸 Liikkuvuutta rintarankaan
🌸 Terve & toimiva selkä
🌸 Vapauta niska-hartiaseutu
🌸 Toimiva lantionpohja
 
 
Harjoittelu ihanassa miljöössä
Pilateksen alkeiskurssilla pääset tutustumaan pilates harjoitteluun miellyttävässä ympäristössä turvallisessa pienryhmässä. Studio Balancen ryhmään otetaan maksimissaan 9 oppilasta. Saat yksilöllistä ohjausta ja opit tekemään liikkeet oikein.
 
Anna pilatekselle mahdollisuus ja aloita harjoittelu nyt❤️
 
VOIT KATSOA LYHYEN VIDEON HARJOITTELUSTA TÄSTÄ

 

Ohjaaja Tiina Ekman

 

Tunnin pitää Tiina. Hän on tehnyt pilates harjoittelua vuosia ja hoitanut sen avulla omaa selkää mm. raskauksien jälkeen. Tiina: ”Harjoittelullani on ollut positiivisia vaikutuksia kehooni myös arjessa. Muistan sielläkin aktivoida syviä lihaksia ja kannatella kehoani”

 

Tiinalla on ohjaajana tarkka ja täsmällinen. Hän kuljettaa sinut läpi harjoituksen miellyttävästi ja on aidosti kiinnostunut kehosi linjauksista. Halutessasi saat manuaalista avustusta liikkeiden tekemiseen.

 

Tiinan koulutus

- Lähihoitaja ja sairaanhoitaja amk

- Personal Trainer (Trainer4You)

- Ravintovalmentaja (Trainer4You)

- Triathlon valmentaja (Triathlon liitto)

- Pilates ohjaaja (PilatesHealth)

- Fascia Method ohjaaja (ProfTraining)

 

VARAA PAIKKASI KURSSILLE TÄSTÄ

Kurssin tiedot:

- Kurssi on tistaisin klo 17.00-18.00
- Kurssi kestää 6x
- Kurssi alkaa 30.4.2024
- Paikka Studio Balance Insinöörinkatu 30 Tampere
- Kurssimaksu on 108 € (kortilla)
- Maksuvälineenä käy myös Smartum, EazyBreak, Edenred tai e-passi
- Kurssi on pienryhmä, johon otetaan maksimissaan 9 oppilasta
 
Ilmoittaudu linkin kautta mukaan!
 
Aloitetaan yhteinen matka nyt❤️