Pilates Startti Work Shop

- Aloita matka parempaan oloon hyvän olon pilateksen avulla ❤️

 

Pilates Startti on sinulle, joka haluat parantaa kehosi toimintaa. Haluat aloittaa pilates harjoittelun turvallisessa ja henkilökohtaisessa ohjauksessa. Studio Balancen tunnit ovat pienryhmiä, jossa saat henkilökohtaista ohjausta. Pilates Startissa käymme läpi pilates harjoittelun perusteita ja käymme läpi kehon linjauksia. Saat paremmat valmiudet pilates harjoittelun aloittamiseen ja ymmärrät paremmin mistä pilates harjoittelussa on kyse.

  

Pilates harjoittelu on kokonaisvaltainen koko kehon treeni, joka hakee tasapainoa kehoon. Se on koko kehon harjoitus, jonka ydin on keskikehon aktiivisuus. Kaikki liikkeet lähtevät vahvasta keskivartalon aktivaatiosta. Käymme läpi nämä pilates harjoittelun periaatteet. Jokainen pääsee hakamaan oman hyvän asennon. Lähdemme yhdessä rakentamaan kehon linjauksia ja lähdemme hakemaan tukea keskivartalosta. Halutessasi katsomme asentoasi ja kehosi linjauksia tarkemmin.

 

Pilates harjoittelun periaatteiden lisäksi pääset tekemään harjoituksen. Pääset ottamaan opit heti käyttöön oman kehosi kautta. Saat work shopista hyvät valmiudet aloittaa tehokas pilates harjoittelu. 

 

Work shop opettaa sinulle mitä pilates harjoittelu on

🌸 Liike lähtee keskivartalon tuesta

🌸 Liikkeet tehdään kontrolloidusti ja hyvällä tekniikalla

🌸 Liikkeet tehdään sujuvasti liikkeestä toiseen

🌸 Opettelemme aktivoimaan syviä lihaksia ja ne ovat aktiivisena kaikessa tekemisessä

🌸 Harjoittelussa keho huomioidaan kokonaisvaltaisesti

🌸 Harjoittelu vaatii keskittymistä ja vahvaa läsnäolo

🌸 Pyrimme tekemään liikkeet mahdollisimman tarkasti oikeita liikeratoja noudattaen.

🌸 Harjoittelussa käytetään aina kehon täysiä liikelaajuuksia

🌸 Opit käytämme ja kannattelemaan kehoasi oikein

🌸 Hengitys liitetään tiiviisti harjoitukseen

 

Studio Balancen Hyvän olon pilates tunnit

Hyvän olon pilates tunnit ovat avain parempaan kehonhallintaan. Pääset tutustumaan kehosi toimintaan taas uudelleen. Tunneilla opit tunnistamaan keskivartalon ja lantionpohjan lihakset taas uudelleen. Tunneilla vahvistamme erityisesti keskivartalon lihaksia ja keskitymme kehon ydintukeen. Keskivartalon lisäksi aktivoimme myös hartioiden tukilihaksia.

Harjoittelun avulla opit käyttämään kehoasi paremmin myös arjessa. Opit  aktivoimaan keskivartalon syviä lihaksia myös kaikessa liikkumisessasi. Harjoittelun kautta saat palautettua kehoosi täydet liikelaajuudet ja kehosi toimii paremmin. Samalla pääset eroon mahdollisista vaivoistasi.

 
 
 

Hyvän olon pilates auttaa sinua:

🌸 samaa paremman kehonhallinnan

🌸 vahvistamaan kehosi tukilihaksia

🌸 parantamaan liikkuvuuttasi ja palauttamaan kehosi normaalin toiminnan

🌸 saamaan toimivamman ja kivuttomamman kehon

🌸 tuntemaan kehosi toiminnan paremmin

🌸 saamaan yhteyden kehoosi ja sen toimintaan

 

Tiedot work shopeista

🌺 Work spot pidetään joka toinen viikko parillisilla viikoilla

🌺 Löydät ne ajanvarauskalenterista alla olevan linkin kautta

🌺 Ajankohta muutamaa poikkeusta lukuunottamatta perjantaisin klo 18.00-20.00

🌺 Paikka Studio Balance Insinöörinkatu 30 toinen kerros

🌺 Hinta 30/35€. Edullisempi hinta on opiskelijoille, eläkeläisille, pitkäaikaissairaille ja äitiyslomalaisille. Maksuun voi käyttää myös viikkotuntikortteja. Silloin kortilta menee kaksi käyntiä.

🌺 Maksaa voi myös liikuntaeduilla: Smartum, e-Passi ja Edenred

VARAA PAIKKASI WORK SHOPPIIN TÄSTÄ

Ohjaaja Tiina Ekman

 

Tunnin pitää Tiina. Hän on tehnyt pilates harjoittelua vuosia ja hoitanut sen avulla omaa selkää mm. raskauksien ja selkäleikkauksen jälkeen. Harjoittelu on mahdollistanut kestävyysliikunnan jatkamisen erilaisista ongelmista huolimatta.

 

Tiinalla on ohjaajana tarkka ja täsmällinen. Hän kuljettaa sinut läpi harjoituksen miellyttävästi ja on aidosti kiinnostunut kehosi linjauksista. Halutessasi saat manuaalista avustusta liikkeiden tekemiseen.

 

Tiina:

”Harjoittelullani on ollut positiivisia vaikutuksia kehooni myös arjessa. Muistan arjessani aktivoida syviä lihaksia ja kannatella kehoani oikella tavalla. Pilates harjoittelu on kohdallani mahdollistanut työn tekemisen ja kestävyysharjoittelun jatkamisen. Kärsin edelleen kroonisesta leikkauksen jälkeisestä kivusta. Minulla on leikkauksen jäljiltä hermovaurio vasemmassa jalassa. Sen lisäksi minulla on ollut kolme välilevynpullistumaa selässä. Pullistumista yksi on leikattu. Ilman pilates harjoittelua en olisi tässä kunnossa. Tuskin edes työkykyinen.

 

Tiinan koulutus

- Lähihoitaja ja sairaanhoitaja amk

- Personal Trainer (Trainer4You)

- Ravintovalmentaja (Trainer4You)

- Triathlon valmentaja (Triathlon liitto)

- Pilates ohjaaja (PilatesHealth)

- Fascia Method ohjaaja (ProfTraining)

 

TERVETULOA MUKAAN🤗

VARAA PAIKKASI TÄSTÄ

Palautetta edellisistä kerroista:

"Kiitos ihanasta pilates-tunnista. Ohjaaja oli asiantunteva ja ohjeisti meitä osallistujia kädestä pitäen. Tunnelma on ihanan rauhallinen ja vaikka sykkeet eivät olleet pilvissä, silti oli olo, että liikuttua on tullut. Suosittelen kyllä lämpimästi kokeilemaan!"

"Sain hyviä vinkkejä oman kehoni toiminnasta. Haluan aloittaa pilates harjoittelun ja sain hyviä vinkkejä harjoittelun aloittamiseen."