Studio Sinun Valintasi

STUDIO SINUN VALINTASI

– Parempia valintoja ravintoon ja liikuntaan

Studio Sinun Valintasi tarjoaa laadukkaita liikunta ja painonhallintapalveluja juuri sinulle Vuoreksessa osoiteessa Vuoreksen Puistokatu 81. Haluan tarjota yksilöllisiä liikuntapalveluja sinulle, joka haluat kehittyä ja saada tuloksia. Tunnillani saat yksilöllistä ohjausta ja tulen korjaamaan sinun asentoasi ja liiketekniikkaa, jotta opit turvallisen tavan liikkua.

Monen elämässä on liikaa stressiä. En halua, että liikunta lisää sinun stressitasoasi. Myös oma kehoni kaipaa huoltavaa liikuntaa triathlon harjoittelun rinnalle. Sen vuoksi olen ottanut Studiolle ohjaajia, jotka vetävät joogaa, pilatestä ja mindful body tunteja. Niissä harjoitellaan kehonhuoltoa, kehonhallintaa ja liikkuvuutta. Samalla pääset tutustumaan omaan kehoosi paremmin ja opit tunnistamaan jumit ja kireydet paremmin.

Kaikki Studiomme ovat pienryhmiä. Pienryhmien etu on se, että saat yksilöllisempää ohjausta. Hinta ei kuitenkaan nouse yksilövalmennuksen tasolle. Lue lisää pienryhmistä alta. Jos haluat suoraan Studion sivuille klikkaa sivun alla olevaa palkkia: ”STUDION UUSILLE NETTISIVUILLE PÄÄSET TÄSTÄ”. Sieltä löydät tarkemmat tuntikuvaukset.

Tervetuloa Kursseille tai yksilövalmennukseen!