PT Tiina Ekman & Studio Balancen toimitusjohtaja

- Aitoa kohtaamista ja leikkaussalihoitajan tarkkuutta

 

Olen Tiina Ekman Personal Trainer ja Studio Balancen yrittäjä. Haluan auttaa ihmisiä voimaan paremmin. Haluan olla sinun henkilökohtainen valmentajasi ja viedä sinut kohti tavoitettasi. 

 

Yksilöllinen palvelu on myös Studion tavoite. Haluamme oppia tuntemaan asiakkaamme ja palvella heitä henkilökohtaisesti. Tunneilla saat omaa aikaa ja mahdollisuuden tulla nähdyksi ja kuulluksi.

 

Sinun Valintasi

Ajattelen, että olemme kaikki valintojemme summa. Meistä jokainen voi omilla valinnoilla vaikuttaa omaan hyvinvointiin. Nämä valinnat tekevät sen mitä olemme tällä hetkellä. Haluan valmentaa ihmisiä tekemään parempia valintoja ravinnon ja liikunnan suhteen. Tämä on henkilökohtaisen valmennuksen ydin.

 

Aito halu auttaa sinua

Valmennukseni supervoima on aito halu auttaa ihmisiä voimaan paremmin. Haluan oikeasti muuttaa elämäsi suunnan ja sen teemme yhdessä sinun kanssasi. Valmennuksessa on kyse niitä, että itse löydät ne asiat, joita lähdemme muuttamaan. Niitä ei tarvitse olla montaa. Jo kolme asiaa olennaisissa asioissa saattaa riittää. Viiden asian muuttaminen muuttaa jo elämäsi suunnan.

 

Valmentajana osaan kuunnella sinua ja tarpeitasi. Löydämme varmasti keinon, jolla myös sinä voit paremmin arjessasi. Olen koko valmennuksen ajan tukenasi muutoksen tiellä. Haluan valmentaa sinut kohti pysyvää muutosta😊

 

Teen valmennuksia:

🌸 Elämäntapamuutos: PT ja painonhallintaryhmät

🌺 Kestävyysliikkujat: Juoksu, juokuskoulu ja triathlon valmennus

🌸 Pilates tunnit ja kehonhuolto

🌺 Teen valmennuksia myös etänä: Zoom, Puhelut & verkkovalmennus

 

Oma työhistoria

Olen sairaanhoitaja ja tehnyt pitkän uran sairaanhoitajana leikkausosastolla. Sairaanhoitajan työssäni olen nähnyt paljon huonoa oloa. Sen vuoksi haluan valmentaa ihmisiä voimaan paremmin.

Minun piti lähteä yliopistolle opiskelemaan. En kuitenkaan löytänyt oikeaa pääainetta ja sen vuoksi opiskelin Personal Traineriksi. Ihmisten hyvinvointi ja liikunta on aina kiinnostanut minua. Halusin opiskella asiaa, johon minulla on intohimo.

 

Koulutukset:

  • Lähihoitaja
  • Sairaanhoitaja/AMK
  • Hallintotieteen perusteet Avoin Yliopisto
  • Kansanterveystieteen perusteet Avoin Yliopisto
  • Puheviestintä & esiintyminen Avoin Yliopisto
  • Personal Trainer Trainer4you
  • Ravintovalmentaja Trainer4you
  • Triathlonvalmentaja Triathlonliitto 1 & 2
  • Pilates ohjaaja Pilates Health
  • Yrittäjän ammattitutkinto

 

 

Oma liikkuminen

 

Olen liikunnan suhteen kaikkiruokainen. Olen pelannut pallopelejä ja yleisurheillut nuorena. Salibandyn pelaamisen lopetin esikoisen raskausaikana. Pelasin silloin sitä kakkosdivarissa. Pelimatkat olivat pitkiä, eikä pienen vauvan äitinä niihin ollut aikaa. Etenkin, kuin toinen lapsemme syntyi 13 kk:tta esikoisen jälkeen.

Kun lapset olivat pieniä ja tein kolmivuorotyötä, minun oli töihin paluun jälkeen mietittävä omat treenit uudella lailla. Siinä yhteydessä innostuin juoksemisesta. Jossain vaiheessa laajensin Triathloniin ja vuonna 2019 tein ensimmäisen täyden matkan kisan. Nyt uskallan pitää jo itseäni Triathlon harrastajana.

Oma jalkani leikattiin 2017. Minulle jäi siitä pysyvä hermokipu. Kivun ja muun elämän haasteiden vuoksi olen kantapään kautta opetellut stressin hallintaa ja nukkumista. Sen vuoksi olen nyt itse aloittanut mm. joogatunnit. Omien kokemuksieni myötä olen alkanut opiskelemaan mindfulnesia, uniasioita ja stressin hallintaa. Itse olen saanut apua mm. TRE harjoittelusta. 

Tällä hetkellä pidän Studiolla pilates tunteja, lihaskuntotreenejä pienryhmille, painonhallintaryhmiä ja juoksukoulua. Vedän myös Triathlon Suomen treenejä aloittelijoille. 

 

Omat liikunnalliset "saavutukset"

 

💪 Salibandyä 2 divarissa

💪 Kaksi täyden matkan triathlonia maaliin ja lisäksi monta muuta kisaa: Barcelona 2019 & Kalmar 2023

💪 Marathon x 5: Jyväskylä, Tukholma, München, Berlin, Wien 

💪 Paljon erilaisia kestävyystapahtumia: Pirkan pyöräily, Pirkan hiihto, Turku touring, Kallaveden ympäriajo jne.

 

Omien juttujen lisäksi tyttären uimakisoissa olen aika usein käännöstarkastajana. Välillä muissa kisoissa toimitsijana. Olen perustanut Kangasalle triathlon seuran Simo Hillon kanssa. Simoa olen auttanut Triathlon kisojen järjestelyissä. Ollut Salpausselän kisoissa vapaaehtoisena ja aika monessa muussa mukana😊

Työhyvinvointi ja luennot

 

Olen pitänyt luentoja mm Tehylle ja Coxalle työhyvinvoinnista. Tulevaisuudessa haluan tehdä sitä työtä enemmän. Ennen koronaa minulla oli neuvotteluja painonhallintaryhmän pitämisestä yhdelle isolle yritykselle. Se jäi kuitenkin koronan jälkeen. Tayssin työntekijöille olen pitänyt juoksukoulua ja neuvotteluja muustakin yhteistyöstä on ollut vuosien varrella.

 

Ota yhteyttä, jos haluat yrityksellesi työhyvinvointipalveluja😊

 

Ota yhteyttä tämän linkin kautta