Sinun Valintasi pilates

- Avain parempaan kehoon ❤️

 

Valitse hyvä olo ja tule Sinun Valintasi pilates tunnille. Haluan pilates ohjaajana auttaa sivua voimaan paremmin kehossasi. Pilates on erinomainen tapa tutustua omaan kehoon ja sen toimintaan paremmin.  Haluan auttaa sinua saamaan toimivamman ja liikkuvamman kehon.

 

Pilates harjoittelu on kokonaisvaltainen koko kehon treeni, joka hakee tasapainoa kehoon. Se on koko kehon harjoitus, jonka ydin on keskikehon aktiivisuus. Kaikki liikkeet lähtevät vahvasta keskivartalon aktivaatiosta.

 

Kokonaisvaltainen harjoitus

Harjoittelussa keho huomioidaan kokonaisvaltaisesti. Se vaatii keskittymistä ja vahvaa läsnäoloa. Pyrimme tekemään liikkeet mahdollisimman tarkasti oikeita liikeratoja noudattaen.

Käytämme harjoittelussa aina kehon täysiä liikelaajuuksia. Sitä kautta saat palautettua kehoon täydet liikelaajuudet ja lihaksesi toimivat paremmin. Pilates harjoittelun avulla saat kokonaisvaltaisesti toimivamman ja vahvemman kehon.

 

Kehon oikeat linjaukset keskiössä

Opettajani mukaisesti pilates harjoittelussa pyritään palauttamaan kehon tehdasasetukset. Tämä kuvaa mielestäni hyvin harjoittelun ydintä- Se tarkoittaa kehon toiminnan kannalta oikeita liikesuuntia ja liikkeenhallintaa. Käytännössä sitä, että käytämme kehoamme oikein. Tämä valitettavasti on kovaa työtä, mutta on ainakin omalla kohdallani ollut kaiken työn arvoista. Toki tämä työ ei ole ikinä valmis.

 

Hengityksen avulla keskivartalon tukea ja liikkuvuutta

Myös hengitys on pilates harjoittelun keskiössä. Hengityksen avulla aktivoimme syviä lihaksia ja annamme kehon eri liikesuuntiin lisää tilaa. Harjoittelussa hengitys ohjataan voimakkaasti kylkiin ja pyrimme käyttämään koko hengityskapasiteettia.

 

Sinun Valintasi pilates tunnit

Sinun Valintasi pilates tunnit ovat avain parempaan kehonhallintaan. Pääset tutustumaan kehosi toimintaan taas uudelleen. Tunneilla opit tunnistamaan keskivartalon ja lantionpohjan lihakset taas uudelleen. Vahvistamme erityisesti keskivartalon lihaksia ja keskittyen kehon ydintukeen. Keskivartalon lisäksi aktivoimme myös hartioiden tukilihaksia.

Harjoittelun avulla opit käyttämään kehoasi paremmin myös arjessa. Opit  aktivoimaan keskivartalon syviä lihaksia myös kaikessa liikkumisessasi. Harjoittelun kautta saat palautettua kehoosi täydet liikelaajuudet ja kehosi toimii paremmin. Samalla pääset eroon mahdollisista vaivoistasi.

 
 
 

Sinun Valintasi pilates auttaa sinua:

🌸 saamaan paremman kehonhallinnan

🌸 hallitsemaan kehoasi paremmin

🌸 vahvistamaan kehosi tukilihaksia

🌸 parantamaan liikkuvuuttasi ja palauttamaan kehosi normaalin toiminnan

🌸 saamaan toimivamman ja kivuttomamman kehon

🌸 tuntemaan kehosi toiminnan paremmin

🌸 saamaan yhteyden kehoosi ja sen toimintaan

 
VARAA PAIKKASI TUNNILLE TÄSTÄ

Studio Balancen tuntien tiedot: 

-  

Olen Studio Balancen yrittäjä ja pidän kaikki pilates tunnit seillä. Studio sijaitsee Tampereella Hervannassa. Kaikki tuntimme ovat pienryhmäharjoituksia. Niissä ideana on opettaa asiakkaat tekemään liikkeet oikein. Haluan opettaa jokaista käyttämään kehoa itselle optimaalisella tavalla omaa kehoa kunnioittaen ja sitä vahvistaen.

 

Tunteja on kolmea erilaista: toimivat hartiat, vahva core ja balance pilates. Toimivat hartiat tunnilla keskitymme erityisesti ylävartalon liikkeisiin ja liikelaajuuksien ylläpitoon. Core tunnilla painopiste on keskivartalon lihaksissa. Balance tunnilla taas koko kehon harjoittelun lisäksi lopuksi myös lihashuoltoa mahdollisesti erilaisia pienvälineitä apuna käyttäen. Kaikilla tunneilla käymme läpi koko kehon noiden edellä mainittujen painotusten mukaisesti.

Ensimmäiselle tunnille voit tulla tutustumaan veloituksetta. 

 

Tuntien tiedot löydät studion sivuilta:

https://www.studiobalance.fi/viikkotunnit/

 
 
VARAA PAIKKASI TUNNILLE TÄSTÄ

Pilates ohjaaja Tiina Ekman

 

Olen itse tehnyt pilates harjoittelua vuosia ja hoitanut sen avulla omaa selkää mm. raskauksien ja selkäleikkauksen jälkeen. Olen intohimoinen kestävyysliikkuja. Triathlon ja erityisesti juoksu on lähellä sydäntäni. Pilates harjoittelu on mahdollistanut kestävyysliikunnan jatkamisen erilaisista ongelmista huolimatta. Lisää minusta voit lukea blogeistani.

 

Ohjaajana on ohjaajana tarkka ja täsmällinen. Kuljetan sinut läpi harjoituksen miellyttävästi ja olen aidosti kiinnostunut kehosi linjauksista. Halutessasi saat manuaalista avustusta liikkeiden tekemiseen.

 

Tiina:

”Harjoittelullani on ollut positiivisia vaikutuksia kehooni myös arjessa. Muistan arjessani aktivoida syviä lihaksia ja kannatella kehoani oikella tavalla. Pilates harjoittelu on kohdallani mahdollistanut työn tekemisen ja kestävyysharjoittelun jatkamisen. Kärsin edelleen kroonisesta leikkauksen jälkeisestä kivusta. Minulla on leikkauksen jäljiltä hermovaurio vasemmassa jalassa. Sen lisäksi minulla on ollut kolme välilevynpullistumaa selässä. Pullistumista yksi on leikattu. Ilman pilates harjoittelua en olisi tässä kunnossa. Tuskin edes työkykyinen.

 

Tiinan koulutus

- Lähihoitaja ja sairaanhoitaja amk

- Personal Trainer (Trainer4You)

- Ravintovalmentaja (Trainer4You)

- Triathlon valmentaja (Triathlon liitto)

- Pilates ohjaaja (PilatesHealth)

- Fascia Method ohjaaja (ProfTraining)

 

Palautetta tunneista:

"Olin ensimmäistä kertaa pilates tunnilla. Tunti sisälsi monipuolisesti erilaisia liikkeitä  ja eri lihasryhmät käytiin huolellisesti läpi. Tiina kertoi tarkasti ja rauhallisesti mitä tehdään ja mihin liikkeet vaikuttavat. Ohjaajan esimerkki oli myös aloittelijalle selkeä. Sain myös henkilökohtaista apua ja neuvoa. Tunnista jäi positiivinen mieli. Keho oli  tunnin jälkeen levollisempi. Suosittelen pilatesta lämpimästi muillekin. Itse aion käydä tunnilla jatkossakin."

"Tunti oli sopivan haastava ja rentouttava. Sain hyviä vinkkejä myös kotitreeniin. Tunnin jälkeen olo on virkistynyt. Kiitos ihanasta tunnista!"

"Kehossa ihanan lämmin olo. Tuntuu, että keho toimii ja liikkuu paremmin."

"Ihana monipuolinen tunti❤️ Tykkäsin kovasti. Lisää tällaista kiitos!"

Studion kurssit ja työpajat

Viikkotuntien lisäksi pidän erilaisia kursseja. Noin kerran kuussa pidän myös work shopin, jossa käymme läpi pilates harjoittelua. Saat siitä hyvän startin pilates harjoittelulle, jos säännöllinen kurssi ei ole sinulle mahdollista. Lue molemmista alla olevien linkkien kautta:

TUTUSTU PILATES STARTTI WORK SHOPPIIN TÄÄLTÄ
TUTUSTU PILATEKSEN ALKEISKURSSIIN TÄÄLTÄ
TUTUSTU PILATEKSEN JATKOKURSSIIN TÄÄLTÄ